Maksutavat

Meillä voit maksaa helposti ja nopeasti Klarnalla. Maksuvaihtoehtoina ovat verkkopankkimaksut kaikilla suomalaisilla pankeilla, luottokortit ja maksukortit, Klarna lasku, -erämaksu ja -tili. 

Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Klarna lasku – 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen.

Klarnalla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

Lasku lähetetään tilauksesi mukana. Se ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta perimme pienen maksun.

Osamaksu – Klarna tili

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Teemme luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä.

Pyrimme tarjoamaan sinulle aina sen maksuvaihtoehdon, joka sopii parhaiten elämäntilanteeseesi. Voit valita maksaa laskun vähimmäissumman tai minkä tahansa summan, joka ylittää vähimmäissumman. Haluatko maksaa enemmän tai kaiken kerralla? Onnistuu! Voit maksaa jäljellä olevan summan pois milloin tahansa.

Näin Klarna toimii:

Maksuvaiheessa valittuasi Klarnan ja syöttämällä tietosi vaadittuun osoitekenttään Klarna hakee tilisi tiedot, jos olet ollut aiemmin heidän asiakkaansa. Tämän jälkeen pääset valitsemaan, maksatko maksun suoraan verkkomaksulla, luottokortilla vai haluatko Klarnan laskun tai tilin maksuvaihtoehdoksi. Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot.

Klarnan ehdot osoitteessa: https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Jos sinulla on kysyttävää Klarnan laskuun liittyen, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun:
Puh. vaihde: 09-425 997 70
Sähköpostitse: asiakaspalvelu@klarna.fi
Verkossa: https://www.klarna.com/fi/sahkoposti-asiakaspalvelu/

Jos sinulla on kysyttävää tilauksesi tuotteista tai palautuksesta, ota yhteyttä asiakaspalvelu@kauhavanhalpakauppa.fi.